Cégek a csoporton belül:
ABC Data SA aktuális részvény árfolyam:

Beszállítóknak


Az ABC Data 1985-ben kezdte meg működését. Sok olyan beszállítónk van, amely már 20 éve dolgozik velünk. Ez lehet a legjobb bizonyíték arra, hogy érdemes az ABC Data beszállítójának lenni. A termék, amelyről ajánlatot teszünk, prezentálható minden internetes értékesítési rendszerünkben és értékesíthető minden olyan piacon, ahol jelen vagyunk.

A szállítói nagyságrend, az ajánlott termék fajtája és az értékesítés területi lefedettségének függvényében beszállítóink többféle együttműködési konstrukcióval találkoznak az ABC Data rendszerében. A leginkább klasszikusnak tekinthető megoldás az értékesítési megállapodás és a raktárgazdálkodás, értékesítés és marketing feladatok meghagyása az ABC Data Csoport professzionális szakembereinél. Munkatársaink biztosítják a raktárgazdálkodás menedzselését, az ügyfél gyors kiszolgálását és szükség esetén megszervezik a különféle értékesítési promóciókat, resellereket és ha kell, a végfelhasználók számára is.

Lehetőség van az ún. virtuális együttműködésre, melynek lényege, hogy a beszállító egy virtuális modellben közvetlenül vezérli a termék útját (Virtual Product Management). Az ABC Data úttörője ennek a megoldásnak, a beszállítói és értékesítői relációt Lengyelország ennek nyomán terjesztette el. Az ebben a modellben kiajánlott informatikai eszközök lehetővé teszik a transzparens és intuitív raktárbázis kezelést függetlenül attól, hogy kisméretű vagy nagyméretű (több száz tételt tartalmazó) termékbázisról van szó. A VPM rendszerünket használják a kisméretű, belföldi illetékességű szállítóktól kezdve a legnagyobb partnerekig mindazok, akik preferálják ezt az együttműködési modellt.

A termékek virtuális menedzsmentje megkönnyíti az ABC Data terméklistájának bővítését olyan beszállítók termékeivel, akik csak most kezdik meg lengyelországi tevékenységüket, és az első hónapok értékesítési mennyiségei nem indokolják az új termékekhez rendelt állandó kereskedelmi képviselő jelenlétét az ABC Data struktúráiban.

VPM rendszerünk felkészült az értékesítésre számos piacon, így lehetővé teszi a többnyelvű megjelölést, a lokalizált termékek különálló raktártereit és az egyes piacok jellemzőit figyelembe vevő, eltérő ár-definíciók megalkotását mindazokon a piacokon, ahol az ABC Data Csoport jelen van.

A rendszer ajánlatában szerepel továbbá a sokszorosan díjazott, sőt éveken át piaci standardnak kikiáltott ABC Data rendszer Ügyfélszolgálati modulja, a B2B Interlink kereskedelmi rendszer és az eladói promóciók megszervezésének lehetősége.

Az értékesítési jelentések rugalmas elkészítése, a raktárjelentések alkotása beszállítóink számára azonnali hozzáférést biztosít raktárainkban tárolt árucikkeikhez és lehetővé teszi az árpolitikai adaptálását az üzleti eredményekhez.

Nemrégen kezdtük ajánlani szállítóinknak társaságunk InterLink rendszerén belüli prezentációs lehetőségeit, melynek lényege: nincs szükség előzetes értékesítési szerződés megkötésére, vagy akár áruik raktárainkban történő tárolására. A termékek adatimportjának köszönhetően a szállítói termék prezentálása az ABC Data értékesítési rendszerében történik, és ami ezzel jár - a szállítói ajánlat egyszerre több tízezer ABC Data ügyfélhez jut el. A system-to-system integráció gyors információáramlást eredményez a szállítótól az ABC Data minden szervezeti egységéhez. Az említett gyorsaság pedig lehetővé teszi a nem szokványos megrendelés kezelést - a modell szerint az áru a rendszerintegráció, és egy különleges logisztikai procedúra (felgyorsított áruátvétel, cross-docking) révén az a szállítói raktárból az ABC Data közreműködésével majdnem ugyanakkor jut el az ügyfélhez, mintha a mi saját raktárunkból került volna kiszállításra.

Az ABC Data és a potenciális beszállító közötti rugalmas együttműködési modell, valamint a termék összes Közép-európai piacon való elérhetősége eredményezi, hogy az ABC Data vonzó üzleti partner minden modern technológiát, szoftvert és felhasználói elektronikát előállító szállító számára.