Cégek a csoporton belül:
ABC Data SA aktuális részvény árfolyam:

Díjak és elismerések


Az ABC Data lengyel IT-piaci vezető pozícióját számos díj és elismerés igazolja. Az ABC Data a legnagyobb informatikai cég Lengyelországban a Computerworld TOP200 listája szerint, a mintegy 3,6 milliárd zlotys bevételével. Az ABC Data S.A. Lengyelországban és a közép európai régió országaiban, ahol értékesít, több mint 300 IT gyártóval működik együtt, és évente tízegynéhány szakmai díjat és elismerést kap beleértve azokat is, amelyeket a gyártók ítélnek oda a cégnek az értékesítésben elért eredményeiért.

Az alábbi felsorolás az utóbbi években kapott elismerésekből készült válogatás:

Az elmúlt 15 év cége CRN Polska cím - az elismerést a cég 2013-ban kapta az azt megelőző 15 évben, Lengyelországban az IT forgalmazásban elért kivételes eredményeiért.

A „Lengyel Gazdaság Gyöngyszeme 2012” - mely elismerést a Lengyel Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézete ítélt oda a cégnek, megosztva a Polish Market gazdasági havilap kiadójával a "Lengyel Piac" kiadóvállalattal.

Elismerés a presztízs értékű "Forbes Gyémántjai" összlengyelországi rangsorban.

„Legnagyobb IT Forgalmazó” cím 2010-ben és 2011-ben a Computerworld TOP200 presztízs értékű rangsorában. Az ABC Data második helyezett lett a „2011. év 10 legjobb lengyel IT forgalmazója” listán.

„Az Év Forgalmazója Közép-Kelet Európában” címet kapott 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben - ez az EMEA Channel Academy presztízs értékű elismerése, melynek odaítéléséről a világ öt legnagyobb IT gyártója dönt.

„A Régió Legjobb Forgalmazója” díj - melyet az McAfee ítélt oda 2011-ben a cég termékeinek legnagyobb éves értékesítéséért.

„2011 Év Forgalmazója” cím - melyet az APC by Schneider Electric ítélt oda a cég termékeinek értékesítéséért Lengyelországban.

„2010 Év Forgalmazója” díj, melyet a Microsoft Polska ítélt oda a legnagyobb Subscription licenc (MOLP Lic/SA, Open Value, School) forgalmazónak.

„2009 IT Forgalmazója” cím, melyet a CRN Polska olvasói ítéltek oda.

Címek: "Excellent Partner Award 2008” - az A-Data által odaítélt díj, „Sales Excellent Award 2008” díj, melyet a Leadtek, Sapphire és Palit ítéltek oda.

A legnagyobb forgalmazót és a legnagyobb kiskereskedőket kiszolgáló forgalmazót megillető díj, melyet a Netgear ítélt oda.

„Outstanding Mobile and Barebone Results 2007 Central Eastern European Region” díj melyet az Intel ítélt oda.

Az ABC Data, mint első lengyel IT forgalmazó belépett a világ legnagyobb IT forgalmazókat tömörítő Global Technology Distribution Council szervezetbe.