Cégek a csoporton belül:
ABC Data SA aktuális részvény árfolyam:

Karrier


Kérdése van?
Lépjen kapcsolatba velünk!

Tegyen fel kérdést


Lengyelország egyik legnagyobb informatikai vállalataként vezető szerepet töltünk be az online kereskedelemben, és szinte minden közép-kelet-európai piacon jelen vagyunk. Folyamatosan bővítjük vállalatunkat, továbbá a termék és szolgáltatás portfoliónkat. Az elmúlt 20 év során számítógép hardverek, szoftverek és elektronikai termékek értékesítésével foglalkoztunk. Páratlan, több, mint 56000 terméket tartalmazó termékkínálattal és több, mint 300 beszállítóval rendelkezünk. Az üzletvitel során minden esetben a legmagasabb integritási és etikai standardokat alkalmazzuk.

Etikai kódex >


Az ABC Data csapata

Az ABC Data-nál végzett munka energiával tölti fel. Értékeljük azt, ha valaki magára hagyatkozik, továbbá nagyra tartjuk az eltökéltséget, a vállalkozó szellemet és a céltudatosságot. A csapatmunka nagyon fontos, de nagyra becsüljük azokat a személyeket is, akik egyedül tudnak nagy dolgokat elérni. A számos piacnak köszönhetően nemzetközi és multikulturális csapatot alakítottunk ki, melynek tagjai egymást ösztönözve dolgoznak és megosztják egymással a tapasztalataikat. Keményen dolgozunk és keményen játsszunk - együtt. Az Ön energiájával ezt kedvelni fogja!

 

Értékrendünk

Őszinte és átlátható üzletvitelt folytatunk, ezért alkalmazottaink és partnereink minden esetben kötelesek betartani az Etikai Kódexet. Az Etikai Kódex alapelveit az integritás, a jogszabályok, a szakmai hozzáértés, a pártatlanság és az objektivitás jelenti. Olyan embereket keresünk, akik képesek egyedül dolgozni, ugyanakkor jó csapatjátékosok is. Ötletekkel teli embereket keresünk, akik hosszú távú karriert szeretnének egy olyan innovatív vállalatnál, mely vezető szerepet tölt be az informatikai eszközök forgalmazásának rendkívül telített piacán.