Cégek a csoporton belül:
ABC Data SA aktuális részvény árfolyam:

Partnereknek


Elérhetőségek

T: +36 1 999 6721
E: kapcsolat@abcdata.eu

InterLink platform


Interlink rendszerünket több, mint egy évtizede tökéletesítjük. Ma már nem csak egy elektronikus kereskedelmi platform hanem egy olyan rendszer, amely megkönnyíti a műszaki segítségkérést, az áregyeztetését, az ajánlatkészítést végfelhasználók számára, a napi promóciók igénybevételét, a termékek összehasonlítását valamint a műszaki specifikációk illetve termékképek elérését. Egy rendszer, amely tájékoztat a termékek elérhetőségéről, a kiszállítás idejéről vagy akár a felhasználható hitelkeret mennyiségéről. Ugyanakkor egy kulcsolható adatbázis is, amely számos Ügyfelünk részére megkönnyíti saját, BiznesLink és Reseller-rendszerű elektronikus platform létrehozását.

  

Bejelentkezés

Regisztráció

Jelentkezzen be az ABC Data csoport online
értékesítési és ügyfélszolgálati platformjába.

Regisztráljon és legyen Ügyfele
a régió vezető IT disztribútorának!

Elfelejtette jelszavát?  

 

 

 

Hogyan válhat partnerünkké?


Minden leendő partnerünkkel viszonteladói szerződést írunk alá. A viszonteladói szerződés mellé kérünk egy aktuális cégkivonatot és aláírási címpéldányt is mellékelni. A viszonteladói szerződést a cég képviseletére jogosult személy írhatja alá.

 

Viszonteladói szerződés


Az elektronikus regisztrációs űrlap a fenti “Regisztráció" gombra kattintva vagy a http://interlink.abcdata.hu weboldalon érhető el. Az űrlap kitöltését követően, kérjük, egy 3 hónapnál nem régebbi cégkivonatot is küldjön meg részünkre. Abban az esetben, ha a cégkivonat 3 hónapnál régebbi, kérjük, csatoljon mellé egy nyilatkozatot, miszerint a cégkivonatban, annak kiadási dátumától számítva nem történtek változások és az naprakész, a következő módon: “XY kijelentem, hogy a 20../../..-i cégkivonatban foglalt állapot megfelel a jelen helyzetnek és a cég regisztrált adataiban semmilyen változás sem történt”. Ezt szintén a cég képviseletére jogosult személynek kell aláírnia.