Cégek a csoporton belül:
ABC Data SA aktuális részvény árfolyam:

Közlemények


Sajtókapcsolatok

Kováts Tamás

Marketing Manager
M: +36 70 331 5512
E: tamas.kovats@abcdata.eu


2019-07-02
The acquisition of ABC Data's operations is another important step in the implementation of ALSO’s Holding strategy to strengthen its position in the East European markets. Business partners will have access to the three business models from ALSO: a broad range of products, solutions and service offerings, as well as a wide portfolio of suppliers and new innovative technologies such as Virtualization, Cloud, 3D Printing and IoT will enable them to enhance their actual business.
2014-05-07
A regionális piacvezető IT disztribútor nemrégiben a Thecus termékeivel bővítette ki portfólióját, mely gyártó a tárolási megoldások megalkotására és értékesítésére specializálódott. A viszonteladói szerződés megkötésével három termékcsaláddal bővült az ABC Data kínálata.
2014-05-06
Áprilisban a Logitech Europe S.A. új szerződést írt alá a régió piacvezető IT disztribútorával, az ABC Data SA-val, melynek értelmében a gyártó vezető disztribútorává lépett elő a lengyel, magyar, cseh és szlovák piacokon, ezen felül egyike lett a Logitech két hivatalos lengyelországi disztribútorának, melyek többek között játékosoknak fejlesztett perifériák és tablet kiegészítők forgalmazásával foglalkozhatnak.
2014-05-05
Az ABC Data, Közép-Kelet-Európa piacvezető IT disztribútora nemrégiben az Energetic Lightning Europe NV. termékeivel bővítette ki portfólióját, melyek között megtalálhatóak az energia takarékos LED fényforrások, LED fluoreszkáló lámpák és integrált szerkezetek.
2014-04-10
A PC és konzol játék óriással, az EA-vel megkötött szerződés keretein belül az ABC Data az elektronikus szórakoztatás nagyágyúinak számító termékekkel bővítette ki termék palettáját és kizárólagos EA disztribútor lett Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.