Cégek a csoporton belül:
ABC Data SA aktuális részvény árfolyam:

Közlemények


Sajtókapcsolatok

Kováts Tamás

Marketing Manager
M: +36 70 331 5512
E: tamas.kovats@abcdata.eu


2014-05-07
A regionális piacvezető IT disztribútor nemrégiben a Thecus termékeivel bővítette ki portfólióját, mely gyártó a tárolási megoldások megalkotására és értékesítésére specializálódott. A viszonteladói szerződés megkötésével három termékcsaláddal bővült az ABC Data kínálata.
2014-05-06
Áprilisban a Logitech Europe S.A. új szerződést írt alá a régió piacvezető IT disztribútorával, az ABC Data SA-val, melynek értelmében a gyártó vezető disztribútorává lépett elő a lengyel, magyar, cseh és szlovák piacokon, ezen felül egyike lett a Logitech két hivatalos lengyelországi disztribútorának, melyek többek között játékosoknak fejlesztett perifériák és tablet kiegészítők forgalmazásával foglalkozhatnak.
2014-05-05
Az ABC Data, Közép-Kelet-Európa piacvezető IT disztribútora nemrégiben az Energetic Lightning Europe NV. termékeivel bővítette ki portfólióját, melyek között megtalálhatóak az energia takarékos LED fényforrások, LED fluoreszkáló lámpák és integrált szerkezetek.
2014-04-10
A PC és konzol játék óriással, az EA-vel megkötött szerződés keretein belül az ABC Data az elektronikus szórakoztatás nagyágyúinak számító termékekkel bővítette ki termék palettáját és kizárólagos EA disztribútor lett Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.
2014-02-17
A lengyel IT disztribútort választotta az EMEA Channel Academy 2014-es, Év Disztribúra Közép-Kelet-Európában díjának tulajdonosává a Monacóban megrendezett DISTREE EMEA konferencián. Az elmúlt hat év alatt immáron ötödször nyerte az ABC Data ezt a címet.