Cégek a csoporton belül:
ABC Data SA aktuális részvény árfolyam:

Szolgáltatások


A modern világban az IT kereskedelem nem csak széleskörű kínálatot és a legújabb technológiai megoldásokat elérhetővé tevő raktárkészletet, de egy sereg plusz szolgáltatást is jelent, úgy a beszállítók, mind a vevők részére. Az ABC Data folyamatosan bővíti a szolgáltatásai körét úgy, hogy ügyfelei arra összpontosíthassanak, ami számukra a legfontosabb - az értékesítési folyamatra, melynek célállomása a modern technológia egyéni és intézményi, fejlett, gyakran több különböző, az ABC Data kínálatában szereplő gyártó megoldásait integráló rendszereket igénylő végfelhasználó.

Beszállítóknak

Beszállítóinknak egy sereg olyan szolgáltatást kínálunk, amelyek a termékek piacainkon történő elhelyezésével kapcsolatosak (kezelési utasítások, tanúsítványok, internetes műszaki és marketing leírások). Megszervezzük mind a végfelhasználókat megcélzó (szükségletgenerálás, új termékek bevezetése a piacra), mind a kereskedőkhöz szóló (nyereményjátékok, motivációs programok, promóciók, PR) marketinget is. Az informatikai rendszerünk lehetővé teszi a raktárkészletek közvetlen virtuális kezelését beszállítóink számára. Gyakran a beszállítók kérésére speciális készleteket is összeállítunk kereskedőláncok részére.

 

Logisztika

A rugalmas logisztikai megoldások megtakarítást jelentenek a szállítási idő és költség vonatkozásában. Szállítunk saját raktárainkból és közvetlenül beszállítóink raktáraiból is. Kínálatunkban szerepelnek olyan szolgáltatások is, mint szállítmány komplettálás, költségoptimalizálás, valamint a vevők szükségletéhez igazított reklamációs eljárások. Bármilyen dokumentumot elkészítünk és csatolunk a küldeményhez, beleértve az ügyfeleink megbízásából elkészített és kinyomtatott számlát is.

     

Értékesítés-támogatás

Ügyfeleinknek közvetlen és gyártói segítséggel megvalósuló műszaki és kereskedelmi tanácsadással szolgálunk. Különleges termékek vagy nagy szerződések teljesítése esetén segítünk speciális árakat és műszaki támogatást elérni a gyártónál. A termékeket készek vagyunk közvetlenül a végfelhasználóhoz kiszállítani, plusz dokumentációval, tartozékokkal illetve bolti áruvédelemmel vagy címkével ellátni.

 

InterLink

Az InterLink rendszert hosszú évek óta tökéletesítjük. Ma már nem csak egy elektronikus kereskedelmi platform. Ez egy olyan rendszer, amely megkönnyíti a műszaki segítségkérést, az áregyeztetését, az ajánlatkészítést végfelhasználók számára, a napi promóciók igénybevételét, a termékek összehasonlítását, valamint a műszaki specifikációk és képek elérését. Egy rendszer, amely tájékoztat a termékek elérhetőségéről és a kiszállítás idejéről. Ugyanakkor adatbázis is, amely számos Ügyfelünk részére megkönnyíti saját, BiznesLink és Reseller-rendszerű elektronikus platform létrehozását.